Partners

Pallomeri.net

Kumppanuus on iso osa toimivaa pelikirjaa, oli sitten kyseessä parturi-kampaamo, jalkapallojoukkue tai urheilusivusto. Me arvostamme kumppaneitamme suuresti ja rakennamme aina yhteistyön toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta molemmat osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä. Yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä.

Urheiluaiheisia artikkeleita tarjoavien lähteidemme lisäksi, Pallomeri.net -sivuston kanssa yhteistyössä ovat seuraavat tahot:

NordicBet

Betsafe

FinnSnooker.com

Vvihjeet.com

Roope Salminen ja koirat -yhtye, jonka Madafakin Darra -musiikkivideossa Pallomeri.net on vahvasti esillä.

Pallomeri.net on myös mukana tukemassa suomalaisia urheilijoita, joukkueita sekä ryhmiä. Tallissamme vuonna 2015:

Robin Hull

Olemme yhdessä FinnSnooker.com -sivuston kanssa yhteistyössä Robin Hullin kanssa. Yhteistyö on mittavan suuruinen Hullin uran kannalta, sillä yhteistyön avulla “Roope” pystyy keskittymään oleelliseen levollisin mielin. Tuella rahoitetaan Hullin matkakustannuksia sekä #pelipaikoilla aiheutuvia yleisiä kustannuksia.

Karoliina Forsström | Pallomeri.net

Karoliina Forsström kilpailee Helsinki International Horse Showssa vuonna 2015 Amateur Tour -luokassa hypyttäen hevostaan Beedaa 110cm esteiden yli. Pallomeri.net on mukana tukemassa tulevaisuuden ratsastajatähteä.

Hämeenlinnan Paukku | Pallomeri.net

Pallomeri.net toimi Suomensarjaa pelaavan Hämeenlinnan Paukun pääsponsorina kaudella 2015. Sivustomme haluaa tukea myös pienempiä seuroja, ja varsinkin Suomen kansallislajia pesäpalloa.

Tanssiryhmä Flames | Pallomeri.net

Jotta urheilusivusto on uskottava, tulee yhteistyössä olla toki kauniita naisia. Muun muassa Loimaa Bisonsin tanssiryhmänä toimiva Tanssiryhmä Flames ja muun muassa Rullakiekon MM-kisoissa Suomen Leijonien cheerleadereina toimiva Leaders League ovat luontevat kumppanit trendikkäälle sivustollemme.

LeadersLeague | Pallomeri.net

Mikäli yhteistyö sivustomme kanssa kiinnostaa, niin yhteyttä voi ottaa rohkeasti osoitteeseen [email protected] Voit ottaa yhteyttä myös Palaute-lomakkeen kautta.